Αλς Μαρμαρέη – Wellness Retreats

Στη βίλα Αλς Μαρμαρέη, διπλα στο παλιό αλώνι του 19 ου αιώνα έχουμε δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο  το ALS MARMAREI- WELLNESS RETREATS-ENERGY LUXURY,  όπου μπορεί να φιλοξενήσει 30 -50 άτομα για γάμους, πάρτι, σεμινάρια, retreats ή εκδηλωσεις (διαλογισμός, γιόγκα retreats, τσικογκ, art therapy, wellness, awareness, life coaching  positive emotions workshops, playing with myths seminars etc) .

Θεραπευτικά σεμινάρια διοργανώνουμε και εμείς οι ίδιοι, στα οποία συνδυάζεται η ταξιδιωτική ανακάλυψη με την ενεργειακή συνείδηση. Τη σύνδεση τόσο με την ενέργεια του νησιού, όσο και τη δική μας δύναμη να ενωθούμε μαζί της. Μέσα από πεζοπορία, παιχνίδια με τη θάλασσα, φυσική διατροφή, χορό,  γιόγκα η  τσικόγκ, τραγούδι γύρω από τη φωτιά, κάτω από τον έναστρο ουρανό, αναπαράσταση μύθων μέσα στις κατευθύνσεις των ανέμων ανακαλύπτουμε τη μαγεία των στιγμών και την αρμονία της καθημερινότητας που αποτελεί το ζητούμενο στην αλχημεία μιας ευτυχισμένης ζωής! Η ενέργεια που παίρνει κάποιος από τις διακοπές του μπορεί να κρατήσει μόνο μερικές εβδομάδες ή για μια ΖΩΗ!

Ελάτε μαζί μας για μια γιορτή ζωής στην ΚΕΑ, ένα νησί κοσμοπολίτικο όμως με άγρια και ατίθαση ομορφιά, διαποτισμένο από τους ελληνικούς μύθους, ένα νησί που βρίσκεται τόσο μακριά, όμως και τόσο κοντά στην Αθήνα. Η ΚΕΑ είναι μόνο μια ώρα με πλοίο από το λιμάνι του Λαυρίου, το οποίο απέχει μισή ώρα μόνο με αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

 

Book Now!

 

 

 

PROGRAM1-1

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2020

1 ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ  30 Απριλίου- 5 Μάιου

2 ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΝΘΙΣΜΕΝΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ  23-30 Μαίου

MYTH &MOVEMENT IN KEA ISLAND 20-27 Ιουνίου

4 ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ- Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΗ 17-22 Σεπτεμβρίου

5 ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΕΑΣ 24 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  • Χαλαρωτικό μασάζ deep tissue από τη Δήμητρα Κορασίδη-senses spa Kea http://www.beautyatkea.com/ TIMH 60€/1 ώρα. 40€/30 λεπτά
  • Ξενάγηση περίπου 3 ώρες με e-bikes στην περιοχή της Ιουλίδας και άλλων μονοπατιών του νησιού με ξεναγό 30€/άτομο
  • Κατάδυση, πρώτη γνωριμία με το βυθό της Κέας,2 ώρες/75€
  • Snorkeling trip γύρω από το νησί με ταχύπλοο 4 ώρες/380€+ΤΑΧ για 8 άτομα