Ζωντανό Ονείρεμα Στην Κέα

17-22 Σεπτεμβρίου

Ελάτε να βουτήξουμε άφοβα στην έμπνευση, να ονειρευτούμε συνειδητά, να χορέψουμε, να παίξουμε με τους μύθους και να περιηγηθούμε σε ενεργειακούς τόπους της ΚΕΑΣ, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα την ενέργεια μας με ενεργειακή διατροφή!

Μέσα από τις αρχαίες τεχνικές των ασκληπιείων και ονειρομαντείων προσαρμοσμένες στα σύγχρονα δεδομένα πετάμε από  πάνω μας  το χρόνο, τον πόνο, τους επώδυνους περιορισμούς και τις ανεπιθύμητες επαναλήψεις! Καθαρίζουμε τα εσωτερικά μας ύδατα και αλλάζουμε συνειδητά το όνειρο της ζωής μας, διαγράφοντας μια νέα πορεία που μας οδηγεί στη μαγική σύνδεση με την  ομορφιά και αφθονία του  ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! Τα κύματα έρχονται και φεύγουν, η θάλασσα όμως παραμένει η ίδια! Ηρθε η στιγμή να κολυμπήσουμε στα γαλήνια νερά της δικής μας θάλασσας μέσα στην λαμπερή θάλασσα της ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ!!!

Μετά την τρικυμία βγαίνει το ουράνιο τόξο! Μετά την περιπέτεια της πανδημίας  αθεράπευτα κομμάτια του εαυτού μας ήρθαν  στην επιφάνεια για  να λυτρωθούν! Διαλέξτε ένα κομμάτι της ύπαρξης σας  και φέρτε το μαζί σας στην ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ για να το εμπιστευτείτε στην λαμπερή αύρα της ΚΕΑΣ να το φωτίσει!

Οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν στους ενεργειακούς τόπους του νησιού  και μέσα από  το μαγικό κόσμο του συνειδητού ονειρέματος-ύπνωσης, το χορό, τις διαδραστικές εμπειρίες, τα  παιχνίδια στη φύση και την αποτοξινωτική διατροφή, θα βιώσουν την ενεργειακή τους ροή, θα μυηθούν στα τελετουργικά κάθαρσης των αρχαίων ασκληπιείων, θα μάθουν να βυθίζονται άφοβα στα προσωπικά τους άδυτα, για να συναντήσουν τα βαθιά-λησμονημένα  μυστικά τους και να ξαναγράψουν τον προσωπικό τους μύθο, αφήνοντας το παρελθόν να φύγει όπως το πουκάμισο ενός φιδιού και την ψυχή τους να πετάξει σαν μια φωτεινή πεταλούδα!

Μέσα από την ονειροανάγνωση, την σύνδεση με τα αρχετυπικά σύμβολα, όπως είναι κωδικοποιημένα στο ασυνείδητο και εμφανίζονται μέσα από τα όνειρα και την έμπνευση, την κατάδυση στις αθέατες πλευρές του εγώ και την ανάδυση στο ιερό χωροάχρονο, την σύνδεση με το σώμα και την αρμονία της κίνησης των σφαιρών, αλλά και το διαισθητικό πέταγμα της ψυχής, ξαναγινόμαστε κυρίαρχοι της ζωής μας μετατρέποντας την πρωτογενή κραυγή της ύπαρξης μας σ ένα ατέλειωτα γοητευτικό τραγούδι!

Η ενέργεια που παίρνει κάποιος από τις διακοπές του μπορεί να διαρκέσει  μόνο για μερικές εβδομάδες ή για μια ΖΩΗ! Ελάτε να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να ανοίξουμε τα φτερά μας όλοι μαζί πάνω από το απέραντο γαλάζιο ορίζοντα της βίλας ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ! Ελάτε μαζί μας για μια γιορτή ζωής στην ΚΕΑ!

Η θεραπευτική ομάδα της ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ αποτελείται από:

 • την ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ψυχοθεραπεύτρια, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, NLP Practitioner, Ολιστική Θεραπεύτρια, ενεργειακή διατροφολόγο.
 • την ΖΕΤΤΗ ΣΚΑΡΠΑ ΚΟΡΝΤΙΖΕ: Χορεύτρια, Χορογράφο, δασκάλα χορού, Ποιήτρια
 • την ΑΝΑΙΣ ΦΙΛΙΩ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ: Συγγραφέα, ερευνήτρια των μύθων και των ονείρων, ενεργειακή θεραπεύτρια, διδάκτορα τουρισμού.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:10 ΑΤΟΜΑ

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:17 ΑΤΟΜΑ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

 • Άφιξη με ιδιόκτητο η νοικιασμένο αυτοκίνητο στη βίλα ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ
 • 18:00 Καλωσόρισμα στο ALS MARMAREIWELLNESS RETREATSENERGY LUXURY. Γνωριμία των μελών της ομάδας και σύνδεση με τις θεραπευτικές τεχνικές των ασκληπιείων και ονειρομαντείων, πρώτη σύνδεση με την ονειροανάγνωση και την ιερότητα του σώματος μέσα από το χορό.
 • 20:30 Δείπνο

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

 • 08:30 Πρωινό.
 • 9:30 Μοίρασμα ονείρων. Σύνδεση με τον τόπο και την ενέργεια του. Στοιχεία, σύμβολα και μύθος από την Αναίς Φιλιώ Τριανταφυλλίδου.
 • 10:30 Αναχώρηση για την Ιουλίδα. Ξενάγηση στο Αρχαίο λιοντάρι, σύνδεση με το μύθο των Νυμφών. Συμβολόδραμα και ιδεοκίνηση στην πηγή των Νυμφών από την Ευγενία Παπαδοπούλου. Συμβολικό θάψιμο του παρελθόντος και αναγέννηση σε μια καινούρια φωτεινή πορεία.
 • 14:30 Γεύμα στη βίλα Αλς Μαρμαρέη
 • 18:00-19:00 Χορός με την Ζέττη Σκάρπα Κόρντιζε στο ALS MARMAREIWELLNESS RETREATSENERGY LUXURY, γνωριμία με την κινησιολογική λειτουργία του σώματος μας.
 • 20:00 Δείπνο
 • 21:30 Προβολή βίντεο με ομιλίτρια την Dr Aγγελική Κομποχόλη σχετικά με τον μύθο της Περσεφόνης και του Αδη.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

 • 8:30 Πρωινό
 • 9:30 Μοίρασμα ονείρων. Ιχνηλασία με κάρτες, το παραμύθι της ζωής μας από την Αναίς Φιλιώ Τριανταφυλλίδου
 • 11:00 Πρώτη επαφή με το θέμα και αναπλαισίωση από την Ευγενία Παπαδοπούλου
 • 14:00 Γεύμα
 • 16:00 Μπάνιο στην παραλία της Συκαμιάς και μάζεμα ασφόδελων των ιερών λουλουδιών της Περσεφόνης.
 • 18:00 Ιεροτελεστικός χορός με την Ζέττη Σκάρπα Κόρντιζε κατάβασης στον κάτω κόσμο στο ALS MARMAREIWELLNESS RETREATSENERGY LUXURY.
 • 20:00 Δείπνο

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

 • 07:00 Διαλογισμός στην Ανατολή και προετοιμασία για την επίσκεψη στην Αρχαία Καρθαία από την Αναίς Φιλιώ Τριανταφυλλίδου. Σύνδεση με το φως του Σείριου.
 • 07:30 Πρωινό
 • 08: 30 Αναχώρηση για την Αρχαία Καρθαία από το αρχαίο λιθόστρωτο μονοπάτι με τις φασκομηλιές.
 • 10:30 Μπάνιο, τελετή ευχαριστίας, εγκοίμηση στο ναό του Απόλλωνα από την Ευγενία Παπαδοπούλου
 • 14:00 Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στην Κάτω Μεριά. Σύνδεση με την παραδοσιακή μορφή της Κέας.
 • 18:00 Ιεροτελεστικός χορός με την Ζέττη Σκάρπα Κόρντιζε, Εξοδος στο Φως.
 • 20:00 Δείπνο

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

 • 08:30 Πρωινό
 • 9:30 Μοίρασμα ονείρων. Η δύναμη της καθαρής πρόθεσης και της παράδοσης στη Ροή, ουσία του ζωντανού ονειρέματος-ζωγραφιά στην άμμο από την Αναίς Φιλιώ Τριανταφυλλίδου
 • 11:00 Πύρινα γράμματα από την Ευγενία Παπαδοπούλου
 • 14:00 Γεύμα
 • 18:00 Ιεροτελεστικός χορός απογείωσης από τη Ζεττη Σκάρπα Κόρντιζε στο ALS MARMAREIWELLNESS RETREATSENERGY LUXURY.
 • 20:00 Δείπνο
 • 21:30 Αποχαιρετιστήριο πάρτι γύρω από τη φωτιά στην παραλία της Σικαμιάς, χορός και τραγούδι!

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

 • 8:30 Πρωινό
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΙΘΝΟ ΜΕ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ

ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΚΟΣΤΟΣ: Ειδική προσφορά  για διαμονή, διατροφή (πρωινό μεσημεριανό και ελαφρύ βραδινό) και θεραπευτικό σεμινάριο:

140€/ημέρα (από 220€ )για ιδιωτικό δωμάτιο με διπλό κρεβάτι για ένα άτομο.

Σύνολο για 5 μέρες: 700 €(από 1100€)

115 €/ημέρα (από 180€)για μονό κρεβάτι σε δωμάτιο δύο μονών κρεβατιών.

Σύνολο για 5 ημέρες 575 € (από 900€)

110 €/ημέρα (από 170€) για διπλό κρεβάτι για δύο άτομα

Σύνολο για 5 μέρες 550€ (από 850€)

*Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται το γεύμα σε τοπικό εστιατόριο της Ιουλίδας

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΘΝΟ ΜΕ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ 95€ το άτομο από 120€

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:10 ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗ 17 ΆΤΟΜΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ 6 άτομα ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 8 άτομα.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 180€ σε λογαριασμό που θα δοθεί κατόπιν επικοινωνίας / ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ 30€

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 4η Σεπτεμβρίου 2020

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα η την κράτηση επικοινωνήστε:6937167354 ή contact@alsmarmarei.gr 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ευγενία Παπαδοπούλου είναι κλινική ψυχοθεραπεύτρια-υπνοθεραπεύτρια και ειδική ενεργειακή διατροφολόγος καθώς επίσης και απόφοιτος του   Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου σε θέματα ανθρωπιστικών σπουδών με  μεταπτυχιακό στο Middlessex Univercity και ειδίκευση  «Management and Public Relations». Εκπαιδεύτηκε στη Διαχείριση Πολιτιστικών Μονάδων και στην Ψυχοθεραπεία και στην Παιδική Παχυσαρκία στο Καποδιστριακό Παν. Αθηνών και εξιδικεύτηκε στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία και την Κλινική Ύπνωση στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (ΚΕ.ΨΥ.ΣΥ). Είναι πιστοποιημένη Κλινική Υπνοθεραπεύτρια από τον διεθνή Οργανισμό  General Hypnotherapy Standards Council (GHSC). Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος NLP, πιστοποιημένη Σύμβουλος Φαινομενολογίας Ανθρώπινων Συστημάτων (ζεύγος-οικογένεια-κοινωνία) ατόμων και ομάδων. Εκπαιδεύτηκε στην ενεργειακή διατροφολογία και στις ολιστικές θεραπευτικές τεχνικές σώματος (Αρχαία Ελληνική Ιπποκρατική Μάλαξη, Shiatsu, Thai Foot Reflexology, Craniosacral, Rejuvance, Qua Sha, Pantai Luar ) κοντά σε σπουδαίους δασκάλους και πιστοποιήθηκε από εξειδικευμένες σχολές εγνωσμένου κύρους σε Εξωτερικό και Ελλάδα (Alderson, Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου, NHS).

Εργάζεται σε ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες και διδάσκει τη δική της ολιστική σωματοθεραπεία την Somatic flow technique. Το ερευνητικό της έργο τα τελευταία χρόνια εστιάζεται στην θεραπεία των διαταραχών θρέψης ανηλίκων και ενηλίκων.

Της αρέσει η ξυλουργική και είναι ειδική στην arte povera.

ΖΕΤΗ ΣΚΑΡΠΑ ΚΟΡΤΙΣΕ

Η Ζέττη Σκάρπα Κόρντισε έχει σπουδάσει κλασσικό μπαλέτο, Flamenco, Latin jazz, κινησιολογία και έχει μελετήσει  Αφρικάνικους χορούς και αρχαίους ιεροτελεστικούς χορούς. Έχει επίσης εκδώσει  4 ποιητικές συλλογές. Ως σύζυγος του Ινδού Φιλόσοφου Θεραπευτή Κάμερον Κορντισε είχε την ευκαιρία να μελετήσει σε βάθος την πνευματικότητα και να την εκφράσει μέσα από την ποίηση και το χορό της.

Έχει διδάξει, χορέψει, χορογραφήσει για πολλά χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΑΝΑΙΣ ΦΙΛΙΩ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

Η Αναίς Φιλιώ Τριανταφυλλίδου είναι  ιδιοκτήτρια της βίλας Αλς Μαρμαρέη μαζί με το σύζυγο της Πάνο Ευσταθόπουλο. Είναι νομικός, διεθνολόγος, απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης,  διδάκτορας τουρισμού και έχει εργαστεί για χρόνια στον ΕΟΤ. Παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίων, θεατρικών έργων, λογοτεχνίας και ποίησης. Έχει ασχοληθεί για χρόνια με το χορό και την υποκριτική σαν ερασιτέχνης ηθοποιός, αλλά και την αστρολογία, την αυτογνωσία, τη γιόγκα, το τσικόγκ και την ενεργειακή θεραπεία-ασκεί την μέθοδο ΜΟΥΝΑΙ ΚΙ των αυτοχθόνων ινδιάνων των Άνδεων και του Αμαζονίου-και ερευνά σε βάθος την μυθολογία και τα όνειρα.

Της αρέσουν τα ταξίδια, τα παιδιά, τα ζώα και η ωραία παρέα.

Είναι μητέρα της Θεοδώρας και της Θάλειας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΜΠΟΧΟΛΗ

Η Αγγελική Κομποχόλη  σπούδασε φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή στις λαογραφικές σπουδές (τομέας φιλοσοφικής ανθρωπολογίας), ως υπότροφος του κράτους. Για την εθνογραφική ερευνητική της εργασία τιμήθηκε τρις φορές με επαίνους της Ακαδημίας Αθηνών. Μέλος της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Λαογραφικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εθνολογικής Εταιρείας και της SIEF (Societé Internationale d’ Ethnologie et de Folklore), έχει δημοσιεύσει μελέτες σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά κι έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, με ιδιαίτερη έμφαση στη φιλοσοφική θεώρηση του αρχαίου ελληνικού λόγου και πολιτισμού, καθώς και τη θεραπευτική δύναμη της ελληνικής γλώσσας και των ελληνικών παραδόσεων και μύθων.

Ασχολείται πολλά χρόνια με τη διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας και  φιλοσοφίας (Ελληνική Αγωγή,  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ίδρυμα Θεοχαράκη κλπ) και συνεργάζεται με ψυχοθεραπευτικές ομάδες  («THERATREE» -Awakening the Senses of the Soul,  KINOSOMA κλπ). Παράλληλα αρθογραφεί ως κριτικός λογοτεχνίας, θεάτρου και τέχνης σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένη σε διάφορες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.