Οι εποχές στην Αλς Μαρμαρέη

Η βίλα ΑΛΣ ΜΑΡΑΜΑΡΕΗ όπως ΚΑΙ Η ΚΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ τις ΕΠΟΧΕΣ ΥΠΕΡΟΧΗ!

Η βίλα Αλς Μαρμαρέη την άνοιξη γεμίζει λουλούδια. Ένα πανόραμα χρωμάτων που απλώνεται στις άκρες των δρόμων, στα βαθίσκιωτα φαράγγια,  στις σκισμές των βράχων και συνεπαίρνει τις αισθήσεις, φτάνοντας μέχρι τη θάλασσα. Σπάνια ενδημικά  φυτά, πολύχρωμα αγριολούλουδα, άγριες ορχιδέες, κρόκοι, ίριδες, αγριοτριανταφυλλιές, αρωματικοί θάμνοι και φαρμακευτικά βότανα.  Μαζί με την φύση εδώ ξεσηκώνεται η ψυχή και το κορμί!

Το καλοκαίρι φέρνει χαλαρότητα και διάθεση απόλαυσης. Το βλέμμα εξαγνίζεται στην απεραντοσύνη της γαλάζιας φιλόξενης θάλασσας όπως και το κορμί. Όρμοι, ακρωτήρια αμμουδιές, θαλάσσια σπήλαια διάσπαρτα στην παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, έτοιμα να υποδεχτούν τον επισκέπτη και να τον αναζωογονήσουν μέσα στα κρυστάλλινα νερά τους.

Τα χρώματα του φθινοπώρου  φέρνουν μια ησυχία γεμάτη θαλπωρή. Η καλύτερη περίοδος για όσους θέλουν να ξαναβρούν τον εαυτό της ή να ανακαλύψουν από την αρχή έναν έρωτα. Ιδανική εποχή για πεζοπορίες και απόλαυση της ήρεμης φύσης αλλά και της θερμής από το καλοκαίρι θάλασσας.

Ο χειμώνας στην Κέα είναι μια μοναδική εμπειρία, αφορά όμως τους πολύ τολμηρούς. Γη πράσινη από την υγρασία, τοπία χαμένα στην ομίχλη, φως που διαπερνά τα σύννεφα και αντανακλά δυνατό μέσα στη φρεσκάδα της μέρας. Ακόμη και όταν κάποτε πολύ σπάνια χιονίζει, το κρύο είναι ήπιο. Άλλωστε πάντα υπάρχει ένα φιλόξενο τζάκι που καίει, έτοιμο να  ξεκουράσει τον περιπαθή ταξιδιώτη, στην ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ.

 

Book Now!