Γύρω από τη βίλα

Η βίλα ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ είναι μια μεγάλη βίλα που βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της Κέας, στην ευρύτερη περιοχή της Συκαμιάς, μιας από τις καλύτερες  παραλίες του νησιού. Λίγο πέρα υπάρχει η εξ ίσου καταπληκτική παρθένα παραλία, η Καλιδονύχη.

Κτισμένη πάνω σε ένα λόφο να ατενίζει το πέλαγος, αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές χαλάρωσης και απόλαυσης της  φύσης της Κέας και του ήλιου και της θάλασσας της Ελλάδας. Τόπος γαλήνης, ήσυχης δύναμης και χαράς.

Το τοπίο γύρω από την βίλα ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ είναι άγριο και συγχρόνως φιλόξενο, στοιχείο χαρακτηριστικό των Κυκλάδων. Παρόλο που τριγύρω υπάρχουν κάποιες κατοικίες, έχεις την αίσθηση της απομόνωσης και της γαλήνης. Ακριβώς γι αυτό το λόγο η βίλα ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ αποτελεί εξαιρετικό προορισμό για τους φυσιλάτρες αλλά και για την διοργάνωση yoga retreat, ιδιωτικών πάρτι γύρω από την πισίνα (pool parties) και γάμων συγκεκριμένου αριθμού ατόμων.

Εκτός από τη θέα στην γαλάζια απεραντοσύνη, η αίσθηση που δημιουργεί το φαράγγι δίπλα με τις πικροδάφνες και τις αμυγδαλιές που καταλήγει στη θάλασσα είναι συγκλονιστική. Αετοί, πέρδικες λαγοί και όλων των ειδών τα περίεργα πουλιά είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά και άλογα, γαϊδουράκια και κατσίκια από τα γειτονικά κτήματα.  Όλη η ατμόσφαιρα της περιοχής αλλά και η αρχιτεκτονική της βίλας ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία διαμονής μέσα στη φύση!

Book Now!