Οι εξωτερικοι χωροι

Σ ένα χώρο πεντέμισι στρεμμάτων είναι κτισμένη η βίλα ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ στην Κέα με την πισίνα στην μέση, σε σχήμα νεφρού, σύμφωνα με την αισθητική του φεγκ σούι. Ιδανικός προορισμός για διακοπές χαλάρωσης προσφέρει μια ιδιαίτερη διαμονή μέσα στην φύση της Κέας και απέραντη θέα στις υπόλοιπες Κυκλάδες και τη γαλάζια θάλασσα της Ελλάδας. Tόπος γαλήνης και ήρεμης δύναμης. Απ’ όποιο σημείο και να βρεθείς, η θέα είναι το απόλυτο γαλάζιο που χαλαρώνει τα μάτια και την ψυχή.  Γύρω το κτήμα έχει δένδρα, ελιές, ροδιές, αμυγδαλιές, συκιές, αρωματικά βότανα, λουλούδια και ένα μικρό αμπέλι. Κόσμημα της βίλας ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ αποτελεί το ανακαινισμένο αλώνι του 19ου αιώνα, κλασσικό δείγμα της αρχιτεκτονικής της Κέας, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μοναχικά την ανατολή του ηλίου ή το συνεχές πέρασμα των πλοίων, από την καταγάλανη θάλασσα των Κυκλάδων.

Yπάρχει ακόμη ευρύχωρο πάρκιγκ, όπου μπορούν να σταθμεύσουν αρκετά αυτοκίνητα, εξωτερικό ντουζ, ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα και ομπρέλες.

Η βίλα ΑΛΣ ΜΑΡΜΑΡΕΗ είναι μια μεγάλη βίλα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 25 άτομα με ευρύχωρους εξωτερικούς χώρους γύρω από την πισίνα, το παλιό αλώνι και το υπόλοιπο κτήμα, οι οποίοι προσφέρονται για την διοργάνωση γάμων συγκεκριμένου αριθμού ατόμων, πάρτι γύρω από την πισίνα (pool parties) και yoga retreat.

 

Book Now!